Plattor i köksglas 2019-11-15T09:29:28+00:00
Plattor i köksglas
Färgat glas

Vi erbjuder en obegränsad färgpalett så att kunderna kan hitta exakt vad de behöver. För det första har vi ett sortiment av 36 standardskärmar som inkluderar både neutralt och ljust färgat glas. För det andra erbjuder vi en datoriserad färgmatchnings tjänst som kan replikera alla färger på marknaden för att skapa paneler som passar dina väggar. Slutligen, om du vill beställa glas i en skräddarsydd färg – för att matcha tapeter eller en favorit möbel till exempel – kan vi göra det också.
Från traditionell elfenbenssatin till mjuk lavendelblå eller djärv pelarröd, vårt urval av standardfärger erbjuder många klassiska nyanser. Oavsett om du vill att ditt glas ska smälta in eller sticka ut, hittar du en mängd alternativ här.
Observera: färger på skärmen varierar från dator till dator – kontakta oss för ett prov.

Tryckt glas

Vi använder den senaste tekniken för bläckstråle skrivning och en banbrytande glasskrivare för att producera väggbeläggningar av glas, kökspaneler eller andra plattor av extremt hög kvalitet. Även de största golv-till-tak-panelerna kan ha skarpa högupplösta designer som ser helt spektakulära ut. Välj bland följande alternativ från vår katalog.
En personlig bild

Vi kan använda kundens egna högupplösta fotografi, illustration eller logotyp för att skapa en skräddarsydd glaspanel. Allt från en favoritvy till ett barns ritning eller ett familjefotografi, oavsett så lägger det till en personlig panel till en meningsfullt yta till vilket utrymme som helst. För kommersiella utrymmen kan vi skriva ut varumärkes relaterade bilder eller texter.

Kontakta oss

Kontakta oss