Laminatgolv 2020-01-06T08:29:13+00:00
Laminatgolv

Vårt företag representerar laminatgolv endast i motståndsklasserna AC3, AC4 och AC5 (AC-betyg *). Vi arbetar med pålitliga företag som har långa traditioner för att skapa golv med kvalitet, vilket gör att vi kan garantera äktheten av naturprodukter i alla golv.

*AC-betyg:

AC3 – klassat laminat är det högsta betyg för husägare och det lägsta för kommersiellt bruk. Husägare kan använda AC3-klassificering för att hålla i huvudsakliga vardagsrum, hallar och trappor.

AC4 – klassat laminat är den första nivån som är avsedd för kommersiellt bruk och lämpar sig för bostader med större slitage möjligheter.

AC5 – klassat laminat är den högsta hållbarhetsgraden. Det är avsett att användas i kommersiella byggnader så som restauranger, varuhus och stora företag.

* Förvara alltid trägolvet under torra förhållanden och öppna inte kartongerna förrän vid användning. Våra kvalitetskontrollanter har sorterat och graderat golvplanken. Skulle det finnas några tvivel angående gradering och / eller synfel, är det viktigt att anspråk görs innan golvet installeras.

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Kontakta oss