Trappa 2022-09-07T17:12:31+00:00
Trätrappa konstruktion

Trätrappor är en symbol för klass och stil vilket gör att du kan förverkliga även de största ambitionerna när det gäller design, trapplängd, detaljer om räcken etc. Konstruktion av en trätrappa består av två träbjälkar som kan monteras under trappsteg eller till deras ändsidor. Vi rekommenderar trappor av lövträ från lärk, ask, ek, cederträ, lönn, alm eller valnöt.

Tall
Lärkträd
Mahogny
Ek
Flytande trappkonstruktion

Trappuppgången ser lätt och modern ut, dessutom tynger den inte ner det öppna utrymmet. Det är särskilt lämpligt i små utrymmen eftersom envägs trappan är rak. Steg kan monteras på metall eller träbalk eller vägg, därför är ljusvibrationer möjliga. Bästa längd för steget – 90 cm.

Tall
Lärkträd
Mahogny
Ek
Metall trappkonstruktion

Trappor kan tillverkas i en mängd olika konstruktioner i kombination med beläggning, balkar, tillåten belastning och hemmakonstruktion. Vi installerar balkar av metall som kan fixeras både under stegen och på deras ändsidor. Massiva konstruktioner är särskilt lämpliga när det inte finns några väggar och montering är endast möjlig på överdelen av överlägget och i botten av trottoaren.

Trätrappa konstruktion
Flytande trappkonstruktion
Metall trappkonstruktion
Modeller på trappor

Rak trappa är den mest rimliga typen men kräver mer utrymme i längd än andra typer. U-och L-formade trappor med halvyta är flexibla och kräver mindre utrymme. Spiraltrappor sparar på platsen men du måste komma ihåg att det kan vara svårt eller till och med omöjligt att flytta möbler när du väljer denna trapptyp. Klicka här   och ta reda på mer om trappor.

Galleri
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Kontakta oss

Kontakta oss